Pe 2 iulie cei de la Dacia Plant aniversează 15 ani de activitate intr-o manieră originală și plină de surprize. Ei ne promit un superconcert live al formației Pheonix, Piața Sfatului din Brașov, incepând cu ora 19.

În societatea contemporană, suntem tot mai preocupați de un stil de viață sănătos. Fie că vorbim despre hrana naturală, nemodificată genetic, vacanțe în inima munților sau tratamente naturiste. In acest sens, produsele companiei  Dacia Plant, se pliază perfect pe necesitățile și așteptările omului contemporan. Principiile companiei sunt reprezentative : tradiție, armonie , valoare , inovație.

Eficiența produselor Dacia Plant, este atestată și de mărturiile specialiștilor sau beneficiarilor:

SĂNDEL MĂCIUCĂ, kinetoterapeut cu experiență și rezultate optime în cariera de 20 de ani, este de părere că:

Kinetoterapeut

,,Prin prisma sportului de performanță practicat in trecut, cunosc importanța adusă de o hrană nutritivă de calitate și de suplimentele de vitamine și minerale care susțin efortul și refacerea organismului.Daca un sportiv are nevoie de cele mai bune elemente pentru a performa cu atat mai mult un bolnav are nevoie de ,,substante sanogene” pentru a reveni la starea de sănătate.”.Recomand ca profesionist în științele mișcării Dacia Plant, pentru ,,îmbăierea” oricărui organism devitalizat și bolnav în substanțe înalt nutritive,vitamine și minerale pentru a înlătura carentele apărute în ani de ,,stil de viață nesănătos”

 

 

Cristina Tudurachi, 36 ani, farmacist, 9 ani experiență profesională, la farmacia de produse naturiste ,, Albinuța” Moinești, afirmă că de-a lungul carierei a luat contact cu produsele oferite de Dacia Plant, atât ca specialist, cât și în ipostaza de beneficiar .

Cristina ne recomandă insistent Ginkgo Biloba comprimate , pentru beneficiile incontestabile ale acestui produs, care este și cel mai căutat produs al farmaciei.

 

 

Atunci când vorbim despre tradiție și armonie, despre specificul spiritual al locului, nu putem să îl omitem pe OMUL DRAG sufletelor noastre,Preotul Andrioaie Ioan, personalitate importantă, atât din punct de vedere cultural, cât și social.  Părintele definește atât de elocvent importanța tradiției,armoniei, valoarii culturale pentru noi, ca români

 

Ne-am născut, ca popor, din daci și romani, și de la început am primit religia creștină ortodoxă prin Sfântul Apostol Andrei, unul din cei 12 Sfinți Apostoli ai Domnului nostru Iisus Hristos. De aceea, suntem singurul popor din lume care poate zice: ne-am născut ca popor și creștini în același timp. Și ne-am format așa cu peste o mie de ani înaintea vecinilor noștri. Acum sunt încercări din toate părțile și nu trebuie să uităm: Credința și Limba ne-au ținut uniți întotdeauna și ne-am păstrat unitatea națională!

 

Poate de aceea l-am regăsit printre cumpărătorii produselor Dacia Plant, declarându-se mulțumit de această companie farmaceutică.
 Vitamine si Minerale Magneziu Organic comprimate– este, credem noi secretul longevității, spiritului tânăr și vivacității.

Dacia Plant a fost fondata in anul 2002 și a vrut sa demonstreze că produsele naturale sunt eficiente, sigure si ii ajuta cu adevarat pe oameni sa fie mai sănătoși..

Compania este in topul celor mai importanti producători de tincturi, comprimate, ceaiuri si remedii naturale din Romania. Toate produsele sale sunt realizate din ingrediente 100% naturale, nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali.

Noi , le dorim celor de la Dacia Plant, mulți ani de activitate, la cât mai multe inovații și mulți clienți fericiți!

Please follow and like us:
0
Dacia Plant – aniversare rock in Piața Sfatului din Brașov
Tagged on:             

One thought on “Dacia Plant – aniversare rock in Piața Sfatului din Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *