Startul Raliului Moldovei 2017!

-Competitie ,stil si viteza-

Asteptat  de moinesteni, cu sufletul la gura, indelung mediatizat, Raliul Moldovei din 2017, este fara indoiala un eveniment important, un strop de culoare in monotonia cotidiana. Adrenalina si spectacol, cea de-a VII-a editie, Raliul Moldovei-Moinesti un eveniment care in mod cert promoveaza imaginea localitatii la un nou nivel.

 

“Implicarea in aceasta competitie face parte din eforturile noastre de a face Moinestiul vizibil, mai ales in contextul in care in luna februarie a acestui an Moinesti-Bai a fost declarata statiune turistica […] Raliul Moldovei se incadreaza in tiparul dorit pentru astfel de manifestari, reprezinta un eveniment foarte deosebit pentru Moinesti” -Valentin Vieru, primar Moinesti.

Raliul Moldovei 2017- Vermesti!

Posted by Lucian Huhu on 16 Iunie 2017

Proba favorita a spectatorilor, concurentilor, fotografilor, dar si a mea este – PS 4, 8 Vermesti-, desi Raliul Moldovei se afla la cea de-a VII-a editie, eu am descoperit minunatiile acestei probe abia anul trecut. Aici se pot fotografia din mai multe zone, viraje, ace de par, linii drepte etc.
Spectatorii, voluntarii, fortele de ordine si organizatorii erau prezenti deja in mare parte atunci cand eu am ajuns (undeva in jurul orei 10:00)

Vremea a fost favorabila si pot spune ca fata de anul trecut, norocul a fost de partea noastra deoarece nu a batut vantul si nu  am avut probleme cu praful.

Atmosfera a fost la nivelul competitiei si desi am inteles ca pe alte probe au fost ceva probleme organizatorice, aici voluntarii au fost corect distribuiti.

In opinia mea, vedetele acestei probe, au fost RETROMOBILELE.

Pentru clasamente si alte informatii vizitati site-ul oficial: http://www.raliul-moldovei.ro/

Asteptam cu interes urmatoarea editie!

Please follow and like us:
0
Raliul Moldovei 2017
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *